Zemědělský traktor Kubota M6122
Zemědělský traktor Kubota M6122

Zemědělský traktor Kubota M6122

Výkon: 104 (141) kW (HP)
Zdvihový objem: 6 124 cm3
Počet převodových stupňů: 24 vpřed/24 vzad, 32/32 s plazivými rychlostmi.
Systém Bi-Speed. Nejmenší poloměr otáčení ve své kategorii.

Výrobce: Kubota
Záruka: 5 let

Produkt není dostupný


Potřebujete poradit?
Milan Verner
Produktový specialista

Nová řada M6002 je ideální pro profesionální zemědělce, kteří oceňují vynikající manévrovatelnost, vynikající viditelnost, maximální ergonomii a výjimečný výkon. Díky všestranným vlastnostem je tento traktor ideální volbou pro živočišnou, tak i rostlinnou výrobu.

Motor

Pod kapotou M6002 je výkonný motor V6108 TIEF5 s nejmodernější technologií a vynikající kvalitou Kubota. Navýšení výkonu o 20 hp vede k většímu využití točivého momentu motoru při použití dopravě. Maximální točivý moment při 1500 ot / min a maximální výkon při 1 900 ot / min poskytuje vynikající výkon v celé výkonové křivce. Díky zvětšené palivové nádrži o objemu 230 litrů můžete pracovat na plný výkon i po dlouhé pracovní dny.

Převodovka

Nová převodovka je navržena pro vysokou rychlost v dopravě, a i pro těžké polní práci. S osmi převodovými stupni řazených pod zatížením ve třech mechanicky synchronizovaných skupinách je k dispozici 24/24 rychlostních převodů (s volitelnou superplazivou převodovkou 32/32 vpřed a vzad) - perfektní rozsah pro ideální využití výkonu motoru. Při řazení máte na výběr ze dvou způsobů: řazení stisknutím tlačítka nebo přímé řazení pomocí nové multifunkční páky. Jakkoliv se změní podmínky, možnost automatického řazení zajistí maximálního. Nová funkce „Xpress restart“ umožňuje zastavení traktoru bez nutnosti sešlápnutí spojkového pedálu pro ještě větší komfort obsluhy.

Kabina

Velká kabina nabízí obrovské množství prostoru, vynikající pohodlí a ergonomicky optimalizované uspořádání všech ovládacích prvků, aby byla zajištěna nejlepší podmínky pro maximální produktivitu. Díky vynikajícímu výhledu, který poskytuje čtyř sloupková kabina, máte vždy dokonalý výhled do všech stran. Moderní multifunkční páka integrovaná do loketní opěrky, poskytuje snadný přístup ke všem důležitým funkcím - neexistuje snadnější ani ergonomičtější způsob ovládání traktoru. Odpružená kabina znamená nejen větší pohodlí při řízení, ale také chrání vaše zdraví. Když už mluvíme o pohodlí a zdraví - prémiové sedadlo Grammer se může pochlubit vynikajícím odpružením a komfortními opěrkami rukou. 

Hydraulika

Výkonný hydraulický systém M6002 zaručuje maximální produktivitu. Díky silné zdvihací kapacitě TBZ může tento všestranný traktor snadno zvedat těžké agregované nářadí a těžká práce s čelním nakladačem není problém.

M6002 je standardně vybaven hydraulickým loadsensigovým čerpadlem CCLS (Closed Center Load Sensing), které poskytuje enormní výkon 115 l / min. Čerpadlo s variabilním průtokem zajišťuje, aby se snížily energetické ztráty a omezil nárůst teploty oleje. Standardně jsou k dispozici tři mechanické ventily s dalším volitelným přídavným mechanickým ventilem. Všechny hydraulické ventily jsou vybaveny regulací průtoku. Kromě toho společnost Kubota přepracovala hydraulický posilovač řízení tak, aby se zlepšila účinnost při práci s čelním nakladačem. Elektrohydraulické uzávěry diferenciálu na přední a zadní nápravě jsou vybaveny funkcí Auto Mode Management, která dle podmínek ovládá zapínání uzávěrky diferenciálů.

K-Monitor s funkcí ISOBUS

Prověřený 7 ”K-Monitor je k dispozici jako volitelná výbava pro M6002. Tento uživatelsky přívětivý a intuitivně ovládaný monitor umožňuje snadné nastavení všech funkcí traktoru. 100% kompatibilita ISOBUS znamená, že můžete bez omezení používat všechny stroje ISOBUS na trhu. Tento systém konektivity vám ušetří čas a peníze s agregací různých strojů a umožní vám snadno pracovat. Díky schopnosti ISOBUS 7 ”K-Monitoru a volitelnému automatickému systému řízení je tento traktor připraven pro precizní zemědělství, což umožňuje přesné dávkování osiva, aplikaci látek na ochranu a výživu rostlin.

Manévrovatelnost

Originální přední náprava Kubota zajišťuje maximální manévrovatelnost. Patentovaný systém Kubota Bi-Speed zaručuje extrémně malý poloměr otáčení. Systém při natočení kol přibližně o 35° se zvyšuje rychlost otáčení předních kol.

Velké střešní okno

M6002 má velkou prosklenou střechu, která je ideální pro kontrolu práce nad traktorem. To umožňuje optimální výhled na zvednutý čelní nakladač.