Zemědělský traktor Kubota M4062 Cab
Zemědělský traktor Kubota M4062 Cab

Zemědělský traktor Kubota M4062 Cab

Výkon: 48,4 kW (66 HP)
Zdvihový objem: 3 331 cm3 / počet válců: 4.
Počet převodových stupňů: 18 vpřed/18 vzad.

Výrobce: Kubota
Záruka: 3 roky

Produkt není dostupný


Potřebujete poradit?
Milan Verner
Produktový specialista

Kubota Vám představuje novou řadu M7. Špičkový model poskytuje výkon až 170 koní. Pod oranžovou kapotou je motor Kubota - čtyřválec - 6,1l. Nová série M7 přichází s dvojicí převodovek. V nabídce jsou K-VT - převodovka s plynule měnitelným převodem nebo K-powershift. Traktor má zcela novou loketní opěrku s přehledným displejem. Kabinu lze dodat v několika variantách odpružení. Model se vyrábí v nové továrně v severní Francii.

Budoucnost pro zemědělství a životní prostředí

Vydali jsme se tou nejlepší cestou, která učiní vaši práci v zemědělství jednodušší a efektivnější. Zaměřili jsme se hlavně na vztahy mezi zemědělskými činnostmi a pracovníky, stejně tak i mezi zemědělskými činnostmi a životním prostředím. Uvědomujeme si, že pouze pokud bude životní prostředí čistší, může mít zemědělská výroba vyšší úroveň a lidé mohou žít plnohodnotnější život. Vrátili jsme se k základům a snažili se najít řešení problémů, kterým čelí zemědělci na celém světě. Zkoumali jsme minulost, současnost i budoucnost v oblasti zemědělství a představovali si, jaký by měl být ideální traktor, aby byly každodenní úkoly v zemědělství v budoucnu jednodušší a efektivnější s přihlédnutím k čistšímu životnímu prostředí.
No a proto jsme pokračovali dále a postavili pro vás traktor zcela nové dimenze. Dovolujeme si vám představit Kubotu M7001 – nejvýkonnější, nejschopnější, nejpohodlnější a nejčistší traktor, který jsme kdy vyrobili. Proto si zaslouží být nazýván vlajkovou lodí ve flotile našich zemědělských traktorů.

Spolehlivost, úspora a čistota – to jsou hlavní znaky nové Kuboty M7001

Motor Kubota V6108

Tento motor se může pochlubit nejnovější technologií a splněním emisního limitu Euro 4. Elektronicky řízené vstřikování Common Rail upravuje ideální načasování a množství vstřikovaného paliva v několika fázích pro optimální spalování. Tímto dosáhnete nižší spotřeby paliva, vyšší účinnosti a nižší hlučnosti motoru.
Redukcí oxidů dusíku ve výfukových plynech spolu se systémem vstřikování AdBlue, kombinací s filtrem pevných částic (DPF) a recirkulací výfukových plynů (EGR) je zajištěno, aby motor nejen splňoval nejpřísnější současné emisní předpisy, ale výrazně je i překračoval.

Power Boost

Výkon je klíčovou vlastností traktoru. Tento údaj udává předpoklady, jak rychle a efektivně bude traktor pracovat. Někdy je těžké zajistit potřebný výkon pro práci, obzvláště pokud jde o krátkodobý požadavek. Optimální průběh a využití výkonu motoru zajišťuje systém Power Boost – tj. systém s automatickým procesem okamžitého navýšení výkonu motoru.

Velké nádrže na palivo a AdBlue

Čas strávený u čerpací stanice je čas, kdy traktor nepracuje. Abyste mohli déle pracovat bez nutnosti tankování, je M7001 vybaven extra velkými nádržemi pro pohonné hmoty (330 l) a AdBlue (38 l).

Všechny rychlosti, které potřebujete pro vaši práci

K-VT (Kubota – Variable Transmission)

K dispozici pro M7001 ve verzi Premium K-VT. Tato převodovka poskytuje prakticky nekonečné množství rychlostí vpřed a vzad, takže můžete pracovat optimální rychlostí s jakýmkoli přídavným zařízením. Vysoce citlivá a spolehlivá převodovka K-VT má také schopnost dynamického brzdění motorem, udrží kontrolu nad traktorem a konstantní rychlost jízdy při sjíždění svahů.

Powershift 4 rychlosti × 6 skupin

M7001 může být vybaven také jednoduchou a spolehlivou Powershift převodovkou Kubota. V základním rozsahu poskytuje 4 rychlosti vpřed a 4 rychlosti vzad v 6 rychlostních skupinách. Celkově tedy máte k dispozici 24 rychlostí vřed a 24 rychlostí vzad. Změnu směru jízdy je možné provést bez použití spojkového pedálu. Vzhledem k tomu, že máte mnoho rychlostí na výběr, je snadné zvolit tu správnou rychlost pro každou práci!

Plazivé rychlosti Creep – 40/40 (celkem)

Některé úkony není možné provést správně při standardním rozsahu pracovních rychlostí. To je důvod, proč vám Kubota M7001 dává možnost přidat dalších 16 rychlostí vpřed a 16 rychlostí vzad (celkem 40 vpřed/40 vzad).

ECO 40 km/h / 50 km/h

Rychlost a tažná síla mají velký význam zejména při přepravě. Eco mode umožňuje zachování přepravní rychlosti 40 km/h resp. 50 km/h při dosažení nižších otáček motoru. Dojde tím k značné úspoře množství paliva, snížení hladiny hluku a výraznému zvýšení komfortu obsluhy v kabině (max. rychlost závisí na legislativních předpisech každé země).