Zahradní traktor Seco Starjet P6 PRO
Zahradní traktor Seco Starjet P6 PRO

Zahradní traktor Seco Starjet P6 PRO

Profesionální motor Briggs & Stratton 23 HP Vanguard 23 GROSS HP. Je vybaven profesionální hydrostatickou převodovkou s pohonem zadních kol a mechanickou uzá- věrkou diferenciálu. Vysokozdvižné vyklápění zásobníku trávy o objemu 400 litrů na zem či do kontejneru. Je určen pro pozemky o rozloze 2 500 - 30 000 m2.

Katalogové číslo: S536026051154
Výrobce: Seco-Group
Dodací lhůta: Na dotaz
Na dotaz
254 900 Kč
210 661 Kč bez DPH

Tento nejvyšší model řady Starjet je určen k sečení pravidelně udržovaných travnatých ploch. Jeho jasnou předností je možnost použití ve velice náročných svahových podmínkách. Díky profesionálnímu motoru Briggs & Stratton Commercial Series a profesionálnímu pohonu s uzávěrkou diferenciálu je možné použití i v místech, kde žací traktor s pohonem pouze jedné nápravy použít nelze. Pro nejnáročnější podmínky lze dokoupit náhradní sadu kol se šípovým vzorkem.
Stroj vlastní konstrukce s dvourotorovým sečením umístěným mezi nápravami.

Vysokozdvižné vyklápění zásobníku trávy na zem či do kontejneru.

Nespornou výhodou je možné CELOROČNÍ VYUŽITÍ. Pro více informací nahlédněte do příslušenství. Poté Starjet Exclusive využijete nejen na sečení trávy od jara do podzimu, ale celoročně. V zimě se Starjetem můžete uklízet sníh pomocí sněhové radlice s možností doplnění o rozmetadlo soli. Od jara do podzimu poté můžete převážet materiál za pomoci sklopného vozíku nebo rozmetat hnojivo nebo travní směs za pomoci přípojného rozmetadla. V neposlední řadě je Starjet výborným pomocníkem při podzimním sběru listí.

Příplatková výbava

  • Čtyřplátnové pneu OFF-ROAD (sada 4 ks) - 4 000,- vč. DPH
  • Čtyřplátnové pneu šípové (sada 4 ks) - 4 000,- vč. DPH
  • Vestavěné přepínání SBĚR / MULČ - 4 000,- vč. DPH
  • Žací ústrojí 122 cm (výměnou za 102 cm sběr) - 9 900,- vč. DPH