Zahradní houpačka MFG BERLIN
Zahradní houpačka MFG BERLIN

Zahradní houpačka MFG BERLIN

Katalogové číslo: 41BERLIN
Dodací lhůta: Na dotaz
Na dotaz
5 590 Kč
4 620 Kč bez DPH

Velikost: 180x136x160 cm.

Šířka lavice: 150 cm.

Průměr trubek: 40 mm

Masivní čalouněný podsedák 80 - 100mm.

Zahradní 3-místná houpací lavice.

Sedák zavěšen na vinutých pružinách.

Povrchová úprava je provedena komaxitovou barvou s NANO technologií.

Vhodná pro zahradní kryté plochy.

Pro dlouholetou životnost je vhodné houpačku nenechávat trvale vystavenou přírodním vlivům.

Nosnost 300kg.

Luxusní houpačka BERLIN

vyniká svou neobyčejnou pevností a trvanlivostí. Tyto vlastnosti vyplývají z použitého materiálu a moderních technologií, na základě kterých je kovový nábytek vyráběn.

Při výrobě je použit speciálně upravený ocelový materiál o průměru trubek 40 mm pro vysokou tuhost. Povrchová úprava nábytku je provedena komaxitovou barvou s NANO technologií.

Kovová konstrukce podsedáku a opěradla je pro pohodlnost uživatelů vyplněna odpruženým jemně proplítaným ratanem - texline. Masivní čalounění o síle 80 -100 mm plně dokresluje charakter pohodlné luxusní houpačky pro ty nejnáročnější uživatele.

Nábytek z tahokovu německé společnosti MFG (Mecklenburger Freizeitmöbel GmbH) se vyznačuje perspektivním designovým zpracováním při použití těch nejmodernějších materiálů. Výjimečnou kvalitu potvrzují náročné zkoušky kvality GS.

Speciální čtyřvtstvá poprvrchová úprava s NANO technologií a UV ochranným filterm dodává nábytku prakticky bezúdržbový charakter vhodný do vlhkého a komerčního prostředí. Nábytek z tahokovu MFG je navržen speciálně pro venkvní prostředí.

Společnost MFG aby mohla splnit všechny nejvyšší standardy kvality, vyrábí veškerý svůj zahradní nábytek nejmodernější robotizavanou technologií. To podtrhuje pokrok a dynamiku této ryze německé společnosti.

4- vrstvá NANO technologie nanášení barvy - QUADRO NANO COATED

· Fosforová vrstva

· NANO keramická konzervační vrstava

· Hlavní vrstva se složkou barvy

· Polyesterová UV vrstva

Záruka 3 roky.

Made in GERMANY