VeGA GK2500
VeGA GK2500

VeGA GK2500

Katalogové číslo: 11GK2500
Dodací lhůta: Do 3 až 4 pracovních dnů
Skladem u dodavatele
7 990 Kč
6 603 Kč bez DPH

ELEKTROCENTRÁLA VeGA GK2500 s rámem

 

Oblíbená a osvědčená výkonná elektrocentrála značky VeGA - nový vzhled, kvalitní zpracování, pohodlná a jednoduchá údržba.

 

Základní parametry elektrocentrály VeGA GK2500:


Výkon maximální: 2,2kW

Výkon provozní: 2kW

Počet fází: 1

Ochrana proti přetížení: ano

Typ  motoru: GK200, 4-takt OHV, vzduchem chlazený

Obsah válce: 196 ccm

Startování: ruční

Objem nádrže: 12 L
Provozní do ba při 50% zatížení: 15 hod.

Provozní doba při 100% zatížen í: 10 hod.

Kontrola nízké hladiny oleje: ano 

Hlučnost: 66 dB/7m

Krytí: IP23 

Rozměry (v. x š. x d.): 59x44x45cm

Hmotnost: 42kg

 

Jednofázové elektrocentrály střídavého napětí najdou své široké uplatnění při napájení menších elektrických strojů, ručního nářadí, elektroniky, na staveništi, v dílně i v domácnosti, u záchranných složek nebo jako záložní zdroje při přerušení dodávek elektrického proudu v domácnosti nebo na pracovišti. 

 

Pro zajištění vysoce kvalitního napájecího proudu je nezbytná kvalitní regulace napětí a výkonu. Dle typu regulace jednofázové elektrocentrály VeGA mohou napájet téměř celé spektrum spotřebičů od prostého osvětlení přes elektromotory a ruční nářadí až po citlivou elektroniku a počítače, nebo lékařské přístroje a vybavení.  Jsou vybavené automatickým elektronickým systémem vyrov vání napětí AVR (Automatic Voltage Regulation).

 

Elektrocentrály Ve GA se vyznačují nízkou hladinou vibrací, hlučností a spotřebou. Konstrukce elektrocentrály je tvořena z robustních materiálů, které jsou dokončeny povrchovou úpravou pro dlouhodobou životnost. Elektrocentrála je kompletně uložena v silenblocíh ve vyztuženém rámu.

 

Elektrocentrály VeGA jsou vybaveny automatickým bezpečnostním systémem pro vypnutí při poklesu hladiny oleje pro ochranu motoru před poškozením.

 

Elektrocentrály VeGA se svými rozměry se hodí do pojízdných autodílen, opravárenských vozů pro práci v terénu, nebo na staveništi při zakládání staveb. Lze využít i jako záložní zdroj pro napájení kanceláře, nebo domácnosti vybavené elektronikou.

 

Příslušenství, které je součástí elektrocentrály činí: digitální displej 3in1, olejový senzor, tří-fázový měděný kabel se zástrčkou.