TECHline TECH D1 (2.5)
TECHline TECH D1 (2.5)

TECHline TECH D1 (2.5)

Určen pro plochy do 600 m2
Svahy až 45 %
Zvládá až 4 oddělené plochy

Katalogové číslo: 69TH015D0F9Z
Výrobce: ZCS
Dodací lhůta: Do 3 až 4 pracovních dnů
Skladem u dodavatele
21 990 Kč
18 174 Kč bez DPH

Robotická travní sekačka ZCS TECH D1 - Malý a výkonný, ideální pro malé plochy s bezvadným sekáním trávy.

Model TECH D1 je určen pro plochy do 600 m2. Zcela nový model TECH1: malý, lehký, snadno přenositelný, tichý, futuristického designu, vytvořený pro malé zahrady vyžadující bezvadné sekání trávy. Efektivní provozní cykly pro rychlé a přesné pokrytí zahrady. Navíc může model TECH D1 díky procesoru nejnovější generace, bezkomutátorovým motorům, Li-Ion bateriím a čepeli délky 15 cm zvládat až 4 oddělené plochy. Robot je vybaven systémem Bluetooth a lze jej tedy programovat a řídit i dálkově, a to díky samostatné aplikaci.

Model TECH D1 je ideální pro všechny, kteří požadují jednoduchého robota bez ztráty pokročilých technologií uzavřených v plášti o rozměru jen 42 cm a s hmotností jen málo přesahující 4 kg! Radost z dobře upraveného a kdykoliv dostupného trávníku se s robotickými sekačkami na trávu řady TECH line stává realitou. Výrobek, u nějž se nejpokročilejší technologie snoubí s elegancí. Řada robotů na sekání trávy, které se vždy snaží o vysoký sekací výkon, vysoké úrovně inovace a kvalitní materiály a konstrukci.

HLAVNÍ VÝHODY ROBOTA

  • Základní deska poslední generace
  • Vysoce účinné komutátorové motory
  • Dešťový senzor
  • Velmi lehký
  • Snadno přenositelný
  • Přijímač Bluetooth
  • Zvládá až 4 oddělené plochy
  • 4bodová hvězdicová čepel
  • Baterie Li-Ion kapacity 2,5 Ah

LI-ION BATERIE, které jsou standardní u všech modelů, umožňují robotu dosahovat dlouhých pracovních cyklů.

Základní deska poslední generace. Proscesory jsou rychlejší a jsou schopny zpracovat více dat vyšší rychlostí s nižším příkonem.

Čepele z nerezové oceli sekají trávu s každodenním mulčovacím účinkem, čímž zaručují zelený, zdravý trávník, který vyžaduje stále méně hnojiva.

Vynikající hnaná kola umožńují zvládat svahy až o sklonu 45%.

Vlastní aplikace umožňuje konfiguraci a správu robota několika jednoduchými kliknutími.

Inovační a kompaktní. Vysoký stupeň inovace pro práci na složitých plochách.

Přijímač bluetooth: Pro přenos softwarových aktualizací z chytrého telefonu / tabletu do robota a pro používání aplikace ze systému iOS a Android.

Senzor Úsporného Režimu: Pro rozpoznávání posekaných ploch a zkrácení pracovních dob ve prospěch trávníku a za účelem nižšího opotřebení robota.

Bezkomutátorové motory: Robot je vybaven bezkomutátorovým motorem, což zajišťuje delší životnost, nižší vybíjení baterie a sníženou hlučnost.

Dešťový senzor: Zaznamenává výskyt deště a aktivuje návrat robotické sekačky do nabíjecí stanice.

Spirálový sekací systém: Robotická sekačka je schopna rozeznat přítomnost vyšší a/nebo hustší trávy v jedné části zahrady a když to uzná za vhodné, může automaticky aktivovat spirálový pohyb za účelem dosažení dokonalého výsledného vzhledu trávníku. Spirálový pohyb je aktivován také v případě, že obsluha stiskla ovládací prvek “ENTER”, zatímco robotická sekačka provádí sekání.

NAVRŽENO A VYROBENO V ITÁLII