Robotická travní sekačka ZCS PROTECH B40i - Technologicky pokročilá profesionalita pro Vaši zahradu.

Max. doporučená plocha: 10.000 m2

Typ motoru: Bezkomutátorový

Baterie Li-Ion: 2x 15 Ah

Max. přípustný svah: 45%

Max. svah: 35%

Svah na vějším okraji nebo u obv. vodiče: 20%

Průměrná doba provozu: 6:00 hod.

Dobíjecí režim: Kontakt

Typ čepele (nože): 4-bodová hvězdicová čepel

Sekací šířka: 84 cm (3 nože)

Sekací výška: 25-85 mm

Spirálový sekací systém: ANO

Sekací systém SDM: ANO Nekonečný sekací systém INFINITY: ano

Úsporný režim: ANO

Dešťový senzor: ANO

Počet pracovních ploch : 8

Modul ZCS Connect (GPS, GSM): ANO

Uživatelské rozhraní: Dotykový displej

Ovládání aplikací: ANO Bluetooth - GSM

Přijímač Bluetooth: ANO

Smart asistent: ANO

AMICO: volitelné příslušenství

Snímač zvednutí/překlopení: ANO

Tlačítko nouzového zastavení: ANO

Bezpečnostní PIN: PIN a geo-oplocení

Délka obvodového vodiče: 0 m (na dokoupení)

Upevňovací hřeby: 100 ks (zbytek na dokoupení)

Nabíjecí stanice: ANO Hmotnost včetně baterií: 45 kg

Velikost robota (dxšxv): 1200x977x372 mm

Profil kol: Classic

Akustický výkon: 69 dB(A)

Stupeň krytí: IP44

Robotická travní sekačka ZCS PRO TECH B40i - Technologicky pokročilá profesionalita pro Vaši zahradu.Výkonný robot atraktivního designu typického pro italské výrobky, který zvládne zahradní plochy Až do 10.000 m2, a to i s více oddělenými plochami. Tento model je dále vybaveny novým modulem ZCS Connect pro připojení a komunikaci s robotem, a to kdekoliv a kdykoliv.

HLAVNÍ VÝHODY ROBOTA :

- Vysoce účinné bezkomutátorové motory

- Výkonné Li-Ion baterie kapacity 2x15 Ah

- Svahy až 45 %

- Zvládá až 8 oddělených ploch

- Sekací systém SDM

- Modul ZCS Connect

- Snímač úsporného režimu

- Přijímač bluetooth

Přijímač bluetooth : Pro přenos softwarových aktualizací z chytrého telefonu / tabletu do robota a pro používání aplikace ze systému iOS a Android.

Senzor Úsporného Režimu : Pro rozpoznávání posekaných ploch a zkrácení pracovních dob ve prospěch trávníku a za účelem nižšího opotřebení robota. Bezkomutátorové motory : Robot je vybaven bezkomutátorovým motorem, což zajišťuje delší životnost, nižší vybíjení baterie a sníženou hlučnost. Dešťový senzor : Zaznamenává výskyt deště a aktivuje návrat robotické sekačky do nabíjecí stanice. Spirálový sekací systém : Robotická sekačka je schopna rozeznat přítomnost vyšší a/nebo hustší trávy v jedné části zahrady a když to uzná za vhodné, může automaticky aktivovat spirálový pohyb za účelem dosažení dokonalého výsledného vzhledu trávníku. Spirálový pohyb je aktivován také v případě, že obsluha stiskla ovládací prvek “ENTER”, zatímco robotická sekačka provádí sekání.

Sekací systém SDM: Satelitní navigační systém založený na pokročilých algoritmech, umožňuje robotovi rozpoznat právě posekané oblasti. Robot vytváří virtuální mapy a pamatuje si pracovní dobu používanou pro každou oblast, čímž zajišťuje úsporu času a větší efektivitu.

Modul ZCS Connect : Pro připojení robota a interakci s ním, a to kdekoliv a kdykoliv. Toto nové zařízení označené ZCS umožňuje připojení a komunikaci s robotem, a to kdekoliv a kdykoliv (pomocí vašeho chytrého telefonu či tabletu). Pomocí aplikace je možné nastavovat časové profily robota, ověřovat místo (geolokalizace), izolovat a nebo zpracovávat konkrétní části zahrady (Go Away), sledovat stav robota a přijímat upozornění, když se dostane ze zahrady (alarm geo-oplocení,pokročilý systém bránící krádežím). Díky funkcím Go Home a Work Now je možné zadat pokyn k návratu do dobíjecí stanice a k práci na zahradě.

NAVRŽENO A VYROBENO V ITÁLII