Stavebnicový zametací stroj, kombinace pohonné jednotky Panter FD-3 a válcového zametacího kartáče SB 110
Stavebnicový zametací stroj, kombinace pohonné jednotky Panter FD-3 a válcového zametacího kartáče SB 110

Stavebnicový zametací stroj, kombinace pohonné jednotky Panter FD-3 a válcového zametacího kartáče SB 110

Max. šířka záběru: 110 cm
Max. výkon motoru: 13,2 HP
Pojezd: plynulá regulace rychlosti vpřed (0÷10 km/hod) i vzad (0÷5 km/hod)


Katalogové číslo: 01236.000+01235.145
Výrobce: Dakr
Dodací lhůta: Do 7 pracovních dnů
Na dotaz

Válcový zametací kartáč s pojezdem, pracovní záběr 110 cm, max. výkon motoru Briggs&Stratton 13,2 HP, s hydrostatickou převodovkou a plynulou změnou rychlosti vpřed i dozadu.

Představujeme kombinaci osvědčené pohonné jednotky Panter FD-3 a válcového zametacího kartáče SB 110. Zametací kartáč Panter FD-3 + SB-110 je velice výkonný stroj určený k profesionálnímu nasazení. Tento pomocník hravě uklidí znečištěné plochy účelových cest, cyklostezek, parkovišť či chodníků od špíny, listí i hlíny. V zimním období slouží k odklízení sněhu a nezklame ani při čištění areálů zemědělských družstev, kejdy atd.

Mezi hlavní výhody tohoto stroje patří jeho stavebnicové provedení, kdy k jedné pohonné jednotce můžete připojit sekačku, mulčovač, obraceč a shrabovač sena či spoustu jiných (dohromady víc než 20) aplikací.

Vodící náprava kartáče, na které závisí kvalita provedené práce, je opatřena ne jedním, ale dvěma výškově nastavitelnými pojezdovými koly, které lépe kopírují nerovnosti povrchu. Kartáč má průměr 40 cm, to zajistí lepší odhoz i vyšší vrstvy sněhu.

Práce se strojem vždy vyžaduje dokonalé seznámení s jeho ovládáním. U "efdétrojky" brzy propadnete kouzlu plynule regulovatelné převodovky Tuff torq s diferenciálem, uzávěrce a řadě dalších vymožeností, které tento stroj nabízí.

Ovládání stroje musí být jednoduché, a tím se my řídíme. Panter FD-3 má plnohodnotný diferenciál. Přičemž při zaplé uzávěrce obě kola tohoto stroje zábírají současně a stroj drží přímý směr jízdy i na kluzkém povrchu. Změna pojezdové rychlosti se děje v rozmezí 0-10 km/hod vpřed a 0-5 km/hod vzad. Plné rychlostí nejlépe využijete, pokud při práci sedíte na přípojném řízeném sedáku . Práce se strojem tedy skutečně může být zábavou a je jen na Vás, jak si stavebici Panter sestavíte.
Seznam kompletního příslušenství naleznete v sekci.