Malotraktor Kubota L2501D Naglak
Malotraktor Kubota L2501D Naglak

Malotraktor Kubota L2501D Naglak

50 koní, úsporný motor Kubota 4válec.
4×2/4×4.
Převodovka 16V/16R, rychlost od 0,2 km/h, zdvih hydrauliky 1 750 kg.
Kabina Naglak (PL), klimatizace, schválení pro provoz na komunikacích.

Výrobce: Kubota
Záruka: 5 let

Produkt není dostupný


Potřebujete poradit?
Milan Verner
Produktový specialista

Tři varianty výtečných převodovek Kubota, výkonné a odolné motory Kubota, špičková klimatizovaná kabina i šetrnost k životnímu prostředí – to je řada L2.

Nečekaná úroveň pohodlí

Řada L2 nabízí maximální, v této kategorii traktorů nečekanou, úroveň pohodlí. De luxe sedadlo se vzduchovým odpružením a dostatek prostoru pro nohy snižuje únavu, velký a přehledný ovládací panel nabízí snadný přístup k ovládacím prvkům a snižuje nepozornost. Stručně řečeno, tato kabina je centrum pohody. Komfortní kabina řady L2 vás přenese do nové dimenze.
Automatická klimatizace/topení reguluje chlazení, topení a ventilaci vzduchu pro větší pohodlí obsluhy. Celá klimatizační řídící jednotka je umístěna tak, aby byla zajištěna větší vzdálenost od hlavy obsluhy.

FST - Plně synchronizovaná hlavní a rozsahová převodovka

Ekonomická FST převodovka nabízí 16 rychlostních stupňů vpřed a 16 vzad. Jednoduchá a jemná změna rychlosti stejně jako směru jízdy předurčuje tuto převodovku pro přípravu půdy a práci s čelním nakladačem.

Motor E-T VCS Diesel

Spalovací systém Three Vortex Combustion (E-TVCS) společnosti Kubota umožňuje zvýšení průtoku vzduchu do spalovací komory, čímž se dosáhne vyšší spotřeby energie, účinnosti a čistších emisí. Systém dieselových motorů, který se nachází v novém vozidle Grand L40-II, používá větší objemový motor a generuje méně hluku a vibrací. Také splňuje řadu emisních předpisů, nebo má dokonce ještě lepší parametry.

PTO a hydraulika

Hydraulicky aktivovaná spojka s vývodovým hřídelem nezávislým na životě umožňuje, aby byl vývodový hřídel nezávisle zapojen/odpojen, zatímco je traktor stále v pohybu. Navíc je k dispozici systém Neutral/Auto Shut-off a ochranné odkládací štíty pro úplný upgrade celkové bezpečnosti a produktivity vývodového hřídele.

IntelliPanel™

Mějte přehled o stavu vašeho traktoru řady L2 po celou dobu s novým systémem IntelliPanel™. Kombinace analogového otáčkoměru, teplotního rozmezí a ukazatele spotřeby paliva, digitálního panelu s velkými obrazovkami a horních a dolních indikátorů vás IntelliPanel™ informuje o stavu traktoru včetně údržby na jediný pohled.

Údržba

L2 je vybavena odnímatelným panelem sedadla, který je umístěn nad převodovkou, což umožňuje snadnější přístup a servis hydraulických ventilů a součástí souvisejících se snímačem. Nyní byla zjednodušena údržba hydrauliky. Je to jen další způsob, jak vám Kubota pomáhá udržet vás na sedadle řidiče.

Nové rozmístění pák

Pro snadnější přístup a hladší provoz jsou nakladač, závěs a dálkové páky seskupeny na pravé konzole.