Bubnová sekačka Triton FJ
Bubnová sekačka Triton FJ

Bubnová sekačka Triton FJ

Max.výkon: 1800 m2/hod
Max. šířka záběru: 60 cm
Max. výkon motoru: 6,5 HP
Pojezd: ano, 2 rychlosti

Katalogové číslo: 01233.321
Výrobce: Dakr
Dodací lhůta: Do 16 pracovních dnů
Na dotaz

Je podobný TEKTONŮM, ale technicky je převyšuje. TRITONY mají velmi nízké vibrace díky kuželovému spojení hřídele žacích adaptérů. Pohon nástavců zajišťuje řemen RoFlex s kevlarovým vláknem a ocelové řemenice. Všechny sekačky mají průmyslovou brzdu žacího nástroje.
Společnou vlastností TRITONŮ je stavebnicový podvozek, ke kterému připojíte 4 typy pracovních adaptérů, dále dvourychlostní převodovka. Jednotlivé modely se liší použitým motorem a typem žacího ústrojí, všechny modely mají samozřejmě pojezd.

Tuto sekačku pohání japonský motor KAWASAKI FJ180 s litinovou vložkou válce jehož životnost činí až 2.500 mth. Díky tomu je doporučená plocha na sekání bez omezení, proto je vhodný pro náročné profi použití například u komunálních služeb nebo profesionálních zahradníků.
Díky nízké hmotnosti 59 kg a snadnému ovládání vynikne zejména tam, kde je množství stromků, obrubníků, záhonů atd. Hlavní předností Tritonů je jejich originální konstrukce ve spojení s nízkou váhou a vysokým hodinovým výkonem.. Na létání kolem chalupy – ideální.

Nerezový kryt sečení splňuje nejnovejší bezpečnostní normy, podle kterých musí být polovina žacího talíře zakryta pevným krytem až pod úroveň žacích nožů.