Aku plotostřih na tyči STIHL HLA 66
Aku plotostřih na tyči STIHL HLA 66
Půjčovna

Aku plotostřih na tyči STIHL HLA 66

Cena pronájmu : 580,- / den
Vratná kauce : 6000,- kč
Součástí je baterie + nabíječka

Katalogové číslo: 11000003649
Akumulátorové prodloužené zahradní nůžky STIHL HLA 66 na živé ploty. Vhodné pro úpravu velmi vysokých a širokých živých plotů, a to zejména v místech citlivých na hluk (jako jsou např. hřbitovy, okolí škol a úřadů, klidové obytné zóny) bez možnosti připojení na elektrickou přípojku. Vynikající ergonomie, konstantní otáčky i ve větším zatížení. Snadný transport i v osobním voze. Ideálně nastavitelné pro vertikální střih i střih nad hlavou, za překážkami a podobně.



Sériová výbava STIHL HLA 66

Systém rychlého nastavení nožové lišty: nožovou lištu je možno nastavovat v rozmezí od -45° do 70° a při přepravě ji sklopit paralelně s hřídelí.
Oboustranný nůž: akumulátorové nůžky s oboustranným nožem pro přesnou a efektivní úpravu živých plotů.
Kruhová trubková rukojeť: kompaktní kruhová trubková rukojeť je vyrobena z odolného, černého plastu a umožňuje díky svému téměř 180° zakulacení variabilní polohu rukojeti, zvláště tam, kde je nedostatek prostoru.
Technologie STIHL EC: bezkartáčový elektromotor (EC) od STIHLu pracuje s efektivním využitím energie a téměř bez opotřebení, mimo jiné i díky předřazené elektronice STIHL EC. Jako inteligentní ústředna rozpozná v každém okamžiku akumulátor zasunutý v nářadí a dodává motoru EC požadovanou energii. Tak je zajištěno, že má nářadí k dispozici neustále optimální výkon. Ten je konstantní po celou dobu vybíjení akumulátoru.