TECHline TECH L20 (15)

TECHline TECH L20 (15)

Určen pro plochy do 3.200 m2
Svahy až 45 %
Zvládá až 4 oddělené plochy

Katalogové číslo: 69TH210L0W8Z
Výrobce: ZCS

Produkt není dostupný


Robotická travní sekačka ZCS TECH L20 (15 Ah) - Spolehlivý a výkonný, velmi výkonný pro střední až velké plochy.

TECH L20 je určen pro zahrady až 3200 m2. Tyto modely jsou vybaveny bezkomutátorovými motory, které společně s výkonnými Li-lon bateriemi zajišťují velmi spolehlivou a přesnou funkci. Model TECH L20 je plně automatický a zvládá práci na svazích sklonu až 45%. Pomocí vlastní aplikace je možné robot ovládat a aktualizovat.

Radost z dobře upraveného a kdykoliv dostupného trávníku se s robotickými sekačkami na trávu řady TECH line stává realitou. Výrobek, u nějž se nejpokročilejší technologie snoubí s elegancí. Řada robotů na sekání trávy, které se vždy snaží o vysoký sekací výkon, vysoké úrovně inovace a kvalitní materiály a konstrukci.

HLAVNÍ VÝHODY ROBOTA

  • Bezkomutátorové motory
  • Zvládá až 4 oddělené plochy
  • Svahy až 45 %
  • 4bodová hvězdicová čepel délky 29 cm
  • Přijímač Bluetooth
  • Snímač úsporného režimu
  • Včetně krytu nabíjecí stanice
  • Dešťový senzor, který lze vypnout
  • Baterie Li-Ion kapacity 15 Ah

LI-ION BATERIE, které jsou standardní u všech modelů, umožňují robotu dosahovat dlouhých pracovních cyklů.

Základní deska poslední generace. Proscesory jsou rychlejší a jsou schopny zpracovat více dat vyšší rychlostí s nižším příkonem.

Čepele z nerezové oceli sekají trávu s každodenním mulčovacím účinkem, čímž zaručují zelený, zdravý trávník, který vyžaduje stále méně hnojiva.

Vynikající hnaná kola umožńují zvládat svahy až o sklonu 45%.

Vlastní aplikace umožňuje konfiguraci a správu robota několika jednoduchými kliknutími.

Inovační a kompaktní. Vysoký stupeň inovace pro práci na složitých plochách.

Přijímač bluetooth: Pro přenos softwarových aktualizací z chytrého telefonu / tabletu do robota a pro používání aplikace ze systému iOS a Android.

Senzor Úsporného Režimu: Pro rozpoznávání posekaných ploch a zkrácení pracovních dob ve prospěch trávníku a za účelem nižšího opotřebení robota.

Bezkomutátorové motory: Robot je vybaven bezkomutátorovým motorem, což zajišťuje delší životnost, nižší vybíjení baterie a sníženou hlučnost.

Dešťový senzor: Zaznamenává výskyt deště a aktivuje návrat robotické sekačky do nabíjecí stanice.

Spirálový sekací systém: Robotická sekačka je schopna rozeznat přítomnost vyšší a/nebo hustší trávy v jedné části zahrady a když to uzná za vhodné, může automaticky aktivovat spirálový pohyb za účelem dosažení dokonalého výsledného vzhledu trávníku. Spirálový pohyb je aktivován také v případě, že obsluha stiskla ovládací prvek “ENTER”, zatímco robotická sekačka provádí sekání.

NAVRŽENO A VYROBENO V ITÁLII