Zahradní traktor Seco Starjet P4
Zahradní traktor Seco Starjet P4

Zahradní traktor Seco Starjet P4

Profesionální motor Briggs & Stratton 22 HP Commercial Series. Je vybaven profesionální hydrostatickou převodovkou s pohonem zadních kol, mechanickou uzávěrkou diferenciálu a sběrným košem o objemu 380 litrů. Je určen pro pozemky o rozloze 2 500 - 25 000 m2.

Katalogové číslo: S536026051157
Výrobce: Seco-Group
Dodací lhůta: Do 2 pracovních dnů
Skladem
154 900 Kč
128 017 Kč bez DPH

Starjet Exclusive p4 je vhodný na sečení pozemků o výměře cca do 25.000 m² a o maximálním sklonu 20°. Díky profesionálnímu dvouválcovému motoru Commercial Series s velkým kroutícím momentem může bez problémů sekat i vysokou trávu. K profesionálnímu motoru má Starjet Exclusive p4 i profesionální převodovku s mechanickou uzávěrkou diferenciálu. Starjet Exclisive p4 si kupují převážně nároční domácí uživatelé se svažitým pozemkem, obce a komunální služby. Díky silnému dvouválci si Starjet Exclusive p4 rozumí například se sněhovou frézou a dalším aktivním příslušenstvím a proto nezahálí ani v zimě. V obci Starjet Exclusive p4 často uvidíte také se zametacím kartáčem, který je určen pro celoroční údržbu obecních ploch a chodníků.

Stroj vlastní konstrukce s dvourotorovým sečením umístěným mezi nápravami. V základní výbavě je stroj vybaven pro sečení pravidelně udržovaných ploch se sběrem posečení hmoty do sběrného koše.

Nespornou výhodou je možné CELOROČNÍ VYUŽITÍ. Pro více informací nahlédněte do příslušenství. Poté Starjet využijete nejen na sečení trávy od jara do podzimu, ale celoročně. V zimě se Starjetem můžete uklízet sníh pomocí sněhové radlice, sněhové frézy nebo zametacího kartáče s možností doplnění o rozmetadlo soli. Od jara do podzimu poté můžete převážet materiál za pomoci sklopného vozíku, zametat zpevněné plochy zametacím kartáčem, rozmetat hnojivo nebo travní směs. V neposlední řadě je Starjet výborným pomocníkem při podzimním sběru listí.

Příplatková výbava

  • Volant s ovládací koulí 1 500,- vč. DPH
  • Čtyřplátnové pneu OFF-ROAD (sada 4 ks) - 4 000,- vč. DPH
  • Čtyřplátnové pneu šípové (sada 4 ks) - 4 000,- vč. DPH
  • Vestavěné přepínání SBĚR / MULČ - 4 000,- vč. DPH
  • Žací ústrojí MULČ profi 110 cm (výměnou za 102 cm sběr) - ZDARMA
  • Žací ústrojí 122 cm (výměnou za 102 cm sběr) - 9 900,- vč. DPH