Zemědělský traktor Kubota M 6040 DTN Narrow
Zemědělský traktor Kubota M 6040 DTN Narrow

Zemědělský traktor Kubota M 6040 DTN Narrow

48,5 kW (66 HP) , úsporný motor Kubota V3307-DI-TE3, převodovka 15V/15R, úzký kompaktní traktor do sadů a vinic, ideální také pro komunální práce, vyroben v Japonsku!

Výrobce: Kubota

Produkt není dostupný


Potřebujete poradit?
Milan Verner
Produktový specialista

S úzkou kompaktní karoserií a možností volby mezi modelem s kabinou nebo ochranným rámem, jsou tyto traktory ideální pro práci na vinicích a v sadech.

Inovovaná kabina Kubota Narrow

M7040 a M8540 jsou úzké traktory, které jsou nově navrženy s klimatizovanou kabinou zajišťující pohodlí obsluhy při práci. Pokud se snažíte zbavit tepla v horký letní den, nebo se chcete zahřát při práci v zimě, je klimatizovaná kabina ideálním řešením.

Kompaktní a úzká konstrukce

Rozšířili jsme naší řadu úzkých traktorů o modely M6040, M7040 a M8540. Tyto traktory byly vyvinuty specificky pro ty, kteří pracují ve vinicích, sadech, nebo kdekoli je třeba kompaktního traktoru s výkonem série M. Jejich celková šířka je 1220 mm s běžnými koly. Pro zvýšení užitné hodnoty jsme zaoblili rohy, vybavili stroj sklopnými světly a ujistili se tím, že ovládání je uspořádáno tak, aby nebránilo průjezdu pod nízkými větvemi.

Řazení

Synchronizovaná pětistupňová převodovka disponuje třemi redukčními převody a umožňuje tak volbu z 15 rychlostí vpřed i vzad včetně velmi pomalé rychlosti.

Hydraulické řízení

Tyto úzké traktory jsou vybaveny hydraulickým řízením Kubota, které umožňuje lehké ovládání stroje a usnadňuje zatáčení ve vinicích, sadech a ostatních úzkých prostorách.

Brzdný systém

Traktory jsou vybaveny hydraulickým brzdným systémem pracujícím na všechna čtyři kola, který vyžaduje minimální ovládací sílu a automaticky připojuje pohon 4x4 při brzdění.

Přídavné hydraulické okruhy pro čelní nářadí

K přední pravé straně jsou připojeny dva přídavné hydraulické okruhy jako volitelné vybavení. Ovládací páka je umístěna vedle volantu pro snadné ovládání. Dále je možné stroj vybavit ovládáním průtoku hydraulického oleje pro snadnější ovládání a připojování pracovního nářadí.

Hydraulika a PTO

Tyto traktory jsou vybaveny hydraulickým čerpadlem o kapacitě 61 l/min se zlepšenou kapacitou zdvihu na 2.300 kg, což umožňuje použití velkých nástrojů. Nezávislé PTO s brzdou zlepšuje efektivitu práce.

Kubota Bi-Speed

Patentovaný systém pohonu předních kol při natočení o více jak cca 30 stupňů, kdy se přední kola otáčejí téměř dvakrát rychleji než zadní. Výsledkem je menší poloměr otáčení a minimalizace poškození podloží.