Zahradní skleník VOLYA 2DUM 6x3m PC 4 mm
Zahradní skleník VOLYA 2DUM 6x3m PC 4 mm

Zahradní skleník VOLYA 2DUM 6x3m PC 4 mm

Rozměry: 3 x 6 x 2,1 m
Záruka 10 let na polykarbonát

Výrobce: Kinplast
Záruka: 10 let

Produkt není dostupný


Zahradní polykarbonátový skleník 2DUM je tvořený vysokou konstrukcí ze zinkovaných profilů od společnosti VOLYA. Odolný zahradní skleník 2DUM ruské výroby je osazený kvalitním polykarbonátovým pláštěm ARLA. Konstrukce skleníku je vyrobena z pozinkovaného bezúdržbového rámu, který nevyžaduje nutnost stavby základů. Oproti ostatním skleníkům součástí dodávky - zemní patky, výztuhy, sada těsnění, vzdálenost mezi oblouky 67 cm.

Zasklení je tvořeno čirým dutinkovým (komůrkovým) polykarbonátem ARLA o tloušťce 4 mm (na přání lze objednat i 6 mm) s UV ochranou, který má zvýšené tepelně izolační vlastnosti, oproti běžně prodávaným skleníkům. Na tyto cenově dostupné zahradní skleníky z polykarbonátu poskytujeme záruku až 10 let na polykarbonát.

Zahradní skleníky 2DUM jsou navrženy pro ochranu vašich rostlin před špatným počasím. Zahradní skleníky poskytují perfektní tepelnou izolaci, výborné světelné podmínky a ochranu před prudkým deštěm, krupobitím a ostatními nepříznivými povětrnostními vlivy. Výška sněhu nemá také žádný vliv na zatížení zasklení. Výrobcem zahradních skleníků 2DUM je firma VOLYA LLC.

Složený ocelovo/polykarbonátový zahradní skleník 2DUM je perfektní volbou pro vaše zahradničení a kutilství. Poskytuje široké možnosti využití díky různým variantám délek provedení. Již v základu má délku 4 m a dobrých 12,00 m2 a lze dokupovat i další moduly po 2 metrech. Skleník je dodáván jako stavebnice k vlastní montáži. Jednu dodanou desku polykarbonátu použijete na rozřezání na čela skleníku a dvě celé desky na pokrytí oblouků kostry (4 m skleník).

Zahradní skleníky 2DUM mají vždy dvě okna v jedné třetině dveří. Dveře i okna jsou z každé strany skleníku. Pro montáž polykarbonátu použijte k uzavření dutin samolepící protiprachovou pásku KIN AntiDust a uzavírací profilovou lištu. Páska o šířce 25 mm je určená k uzavření polykarbonátových desek do síly 10 mm. Dodáváme pásky o délce 25 m na celý 4 m skleník (součástí dodávky).

Skleníky obsahují originální spojovací systém, který umožňuje jeho snadné složení a ukotvení k základové podezdívce. Skleník lze ukotvit bez podezdívky přímo do země. K ukotvení skleníku jsou součástí balení zemní patky. Není potřeba zvláštního vybavení ani dovedností. Výhoda oproti klasickému rámu  je výrazně delší životnost (nekoroduje) a jeho velmi snadná montáž. Na montáž si vyčleňte více času, doporučujeme AKU šroubovák, kostra obsahuje velmi velké množství spojovacího materiálu.

Zahradní skleníky 2DUM - výhody

  • Neporovnatelná kvalita proti běžným asijským výrobkům a podobným skleníkům z běžného polykarbonátu 4 mm
  • Vysoká tepelně izolační schopnost díky dutinkovému polykarbonátu
  • Kompletně vyrobeno v Rusko, certifikace a léty ověřené pevné konstrukce
  • Konstrukce z masivních zinkovaných profilů se zatížením až 150 kg/m2
  • Šířka skleníku 3 m - dostatek prostoru pro chodník
  • Dvoje široké a vysoké dveře
  • Široká nabídka nabízených rozměrů a originálního příslušenství
  • 4 mm silný mimořádně odolný polykarbonát (odolný i proti průhybu sněhem a kroupám)
  • UV ochrana polykarbonátových desek - nepropouští škodlivé UV záření (oproti sklu = zdravé rostlinky)

Balení obsahuje

  • Konstrukci kostry skleníku a montážního příslušenství, včetně pantů, klik oken a dvěří
  • 4x desku polykarbonátu 2100x6000m (pro přepravu stočeno ve dvou rolích průměr 1m a výška 2,1m)
  • 2x těsnící guma čelních stěn
  • Český návod