Zahradní skleník AGRO ECONOM 6x3 m
Zahradní skleník AGRO ECONOM 6x3 m

Zahradní skleník AGRO ECONOM 6x3 m

Rozměry: 3 x 6 x 2,1 m

Výrobce: Kinplast

Produkt není dostupný


Zahradní skleník AGRO ECONOM je tvořený svařenou jeklovou konstrukcí 20 x 20 x 1,2 mm ze zinkovaných uzavřených dílů. Celé čelo dodáme jako jeden díl včetně dveří i oken. Základna a vodorovné vzpěry jsou rovněž z jeklového profilu. Zahradní skleník AGRO ECONOM ruské výroby je osazený kvalitním polykarbonátovým pláštěm 4 mm a 6 mm (možnost příplatku).

Konstrukce skleníku je vyrobena z pozinkovaného rámu, který nevyžaduje nutnost stavby základů. Skleník můžete dát přímo na zeminu a ukotvení provedeto pomocí kotvících patek. Lícová strana polykarbonátu obsahuje složky UV ochranného filmu. Tato vrstva propouští ze slunečního záření velmi mnoho viditelného světla, ale zabraňuje průniku tepelné složky záření. Vytváří tak komfortní prosvětlené prostředí s minimalizováním skleníkového efektu.

Skleník je dodáván jako stavebnice k vlastní jednoduché montáži. Jednu dodanou desku polykarbonátu použijete na rozřezání na čela skleníku a dvě celé desky na pokrytí oblouků kostry. Polykarbonát se šroubuje ke konstrukci samořeznými šrouby s velkou kovovou podložkou a gumou. Montážní sada obsahuje luxusní sadu těsnění na čela skleníku, těsnění dveří i oken.

Zahradní skleníky AGRO ECONOM mají vždy samostatná dvě okna a samostatné dvoje dvěře 0,995 x 1,635 m. Dveře jsou z každé strany skleníku. Skleník má oproti konkurenci sedm oblouků a šířka mezi oblouky je 67 cm pro větší pevnost. Konstrukce je výrazně jednoduší a pevnější oproti běžným skleníkům. Pro montáž polykarbonátu doporučujeme použít k uzavření dutin samolepící protiprachovou pásku KIN AntiDust a uzavírací lišty.

Upozornění: Polykarbonátové desky nejsou předem nařezané. Řežete pouze jednu desku na čela skleníku, ostatní desky použijete v celku. Pro řezání postačí ostrý hobby nůž s odlamovací čepelí.

Zahradní skleníky AGRO ECONOM - výhody

  • Opravdu snadná montáž konstrukce do jedné hodiny
  • Zemní patky součástní balení
  • Sada těsnění na čela
  • Možnost automatického otvíraní (automatické otvírače nejsou součástí standardní dodávky)
  • Vysoká tepelně izolační schopnost díky polykarbonátu 4 mm nebo 6mm (za příplatek)
  • Konstrukce z masivních zinkovaných profilů 20x20x1,2mm
  • Šířka skleníku 3 m - dostatek prostoru pro chodník
  • Šířka mezi oblouky 67 cm
  • Dvoje široké dveře 99x163 cm
  • UV ochrana polykarbonátových desek - nepropouští škodlivé UV záření (oproti sklu = zdravé rostlinky)