Traktorová sekačka Kubota G26LD/HD
Traktorová sekačka Kubota G26LD/HD

Traktorová sekačka Kubota G26LD/HD

26 HP, úsporný kapalinou chlazený motor Kubota D1005, 3válec.
Hydrostatické řízení, hydrostatická převodovka, uzávěra diferenciálu.
2nožové sečení 1,37 m, pohon nožů převodovkou v olejové lázni.
Možnost sečení mokré trávy do 50 cm, výhoz do koše 560 l (model LD – vyprazdňování na zem) a 640 l (model HD – vyprazdňování do 1,93 m).
Schváleno pro provoz na pozemních komunikacích.

Výrobce: Kubota

Produkt není dostupný


Nové dieselové traktorové sekačky G26LD/HD zvyšují výkonnost modelů G23. Tyto modely osloví ty zákazníky, kteří potřebují udržovat velké travnaté plochy, ale obratnost dokáže i plochy se solitérní výsadbou. Prostě velký výkon pro profesionální uživatele.
Hydrostatická převodovka, diesel motor Kubota o výkonu 26 HP a uzávěrka diferenciálu na zadní nápravě zaručuje vynikající výkon a bezproblémové zvládání sečení vysoké trávy za jakéhokoliv počasí.
Pohon od motoru zajišťuje kardanový hřídel, následný pohon dvou nožů sečení zajišťuje uzavřená převodovka z úhlových ozubených kol uložených v olejové lázni, nikoliv použitím klínových řemenů.
Sběrné koše LD i HD mají objem, 560 l (LD), nebo 640 l (HD), přičemž sběrný koš HD je možné hydraulicky zvednout do výšky 1 930 mm a vysypávat do kontejneru.

Motor

3válcový, kapalinou chlazený vznětový motor s objemem 1 001 ccm3 a výkonem 26 HP. Motor D1005 nabízí vysokou účinnost při sečení velkých trávníků.

Přenos výkonu motoru

Robustní hydrostatická převodovka mění směr jízdy vpřed/vzad stisknutím příslušné strany jednoho kolébkového pedálu. Udržování konstantní rychlosti sečení zajišťuje standardně tempomat. Kardanový hřídel, který pohání žací ústrojí a úhlová ozubená kola, která přenášejí energii na nože, jsou profesionální řešení, které zaručuje spolehlivost a vysokou životnost sekačky.

Žací ústrojí

Extrémně robustní ocelový svařenec sečení se šířkou záběru 1 220 mm umožňuje obsluze kosit velké trávníky bez poškození povrchu i za velmi nepříznivých podmínek. Sekačka se dokáže pohybovat rychlostí až 16 km/h. Skelet sečení je výškově nastavitelný mezi 25 a 102 mm pomocí stavitelného kolečka ve 13 polohách. Svoji neuvěřitelnou účinnost nabízí sekačka díky tunelu velkému přechodovému tunelu mezi sečením a sběrným košem. Problémy s eventuálním sníženým průchodem posečené trávy eliminují dvě čisticí klapky na skeletu sečení a v již zmíněném přechodovém tunelu. Tyto klapky jsou ovládány ze sedadla řidiče.

Sběrný koš na trávu

Standardní specifikace modelu G23 zahrnuje sběrný koš na trávu. Model LD o objemu 560 l, HD má koš o objemu 640 l. Vyprazdňování ovládá obsluha ovladačem z místa sedačky. Hydraulika vyprázdní koš u modelu LD na zem, u modelu HD do výšky 1 930 mm.

Příslušenství: sněhová radlice, zametací kartáč, sypač, profesionální kabina