Traktorová sekačka Kubota F3090
Traktorová sekačka Kubota F3090

Traktorová sekačka Kubota F3090

Kapalinou chlazený vznětový 3válcový motor, zdvihový objem 1 261 cm3
Automatický pohon všech kol s volnoběžnou spojkou/stálý pohon na všechna kola.
Hydrostatické servořízení.
Olejem chlazené lamelové brzdy.
Šířka záběru 1 520/1 830 mm.

Výrobce: Kubota

Produkt není dostupný


Sekačky Kubota F3090/F3890 jsou největšími a nejvýkonnějšími sekačkami nabízenými japonskou značkou. Vysoce výkonné motory v kombinaci se silným a promyšleným designem zajišťují vysoký výkon sečení i v náročných podmínkách. Přední žací ústrojí umožňuje sečení pod stromy a kolem plotů. Pohon všech čtyř kol s uzávěrou diferenciálu umožňuje sekačkám pohybovat se nerovným terénem a v případě zimní údržby nemají problémy.

Žací ústrojí

Masivní ocelový svařenec profesionálního žacího ústrojí ve variantách 1,52 m a 1,83 m s bočním nebo zadním výhozem dává velké možnosti profesionální údržby travnatých ploch. Obě sečení se dají dovybavit mulčovací sadou, nebo použít cepákové sečení se záběrem 1,6 m. Stabilní a s dlouhou životností – přesně to, co potřebují profesionální uživatelé. Pohon sečení na převodovku sečení zajišťuje hnací hřídel, pohon nožů jistí vícenásobné řemeny a řemenice z ocelolitiny. Přední opěrná kolečka s jednoduchým přestavováním řeší nastavení výšky sečení. A v neposlední řadě je čelní rotační sečení vybaveno jednoduchým sklopným mechanismem žacího ústrojí (servisní poloha).

Výhody provozu

Silné motory, kryt motoru s integrovaným chladičem a velká dvojitá palivová nádrž umožňují prodloužení pracovního procesu. Pojezdová rychlost a náhon na všechna kola s automatickým zapínání náhonu na všechna kola a volnoběžnou spojkou s dvojitým účinkem.

Údržba

Doširoka otevíratelný kryt motoru usnadňuje přístup ke dvojitému vzduchovému filtru s ukazatelem nutnosti údržby. Elektrický ukazatel stavu paliva v nádrži a snadno přístupná velká palivová nádrž snižuje čas nutný pro tankování.

Komfort

Sedadlo řidiče Deluxe s vysokým zadním opěradlem a s možností nastavení područek, velký prostor pro obsluhu, nastavitelný volant a ergonomicky umístěné ovládací páky jsou standardem strojů. Pouze tempomat se dá doobjednat.

Příslušenství

Sečení 1,52/1,83 m boční i zadní výhoz, kabina, sběrný koš 960 l, sněhová radlice, zametací kartáč, sněhová fréza.