Sekačka - Robomow RL2000
Sekačka - Robomow RL2000
Výprodej

Sekačka - Robomow RL2000

Sekačka RL2000 je určena pro trávníky s plochou do 2000 m2* Tráva je posečena na malé kousky, které zmizí v trávníku a vytvářejí přirozené hnojivo. Výška sekání: 26-63 mm – snadno nastavitelná. Hmotnost: 23,7 kg + 14,1 kg (baterie).
 

Produkt není dostupný


Popis produktu

Sekačka RL2000 je určena pro trávníky s plochou do 2000 m2*

Hledáte sekačku, která vám ušetří čas i peníze? Už nehledejte! RL2000 od firmy Robomow je nejlepší automatická sekačka této značky, která byla zkonstruována tak, aby váš trávník sekala zcela sama.

V přehledném menu RL2000 stačí pouze nastavit týdenní program a pak už jen můžete sledovat, jak sekačka v nastavené dny a časy sama vyjede z nabíjecí stanice. Vlastně ji nemusíte ani sledovat – díky tomu, že sekačka Robomow je plně automatická, můžete svůj čas věnovat zajímavějším činnostem! Sekačka Robomow seká za vás!

RL2000 je jedna z nejefektivnějších, robustních robotických sekaček na trhu a je navržena pro velké domácí zahrady s plochou až 2000 m2. Její silné nože mají dostatečný výkon, aby snadno zvládly první sekání v sezóně, a to i ve vysoké trávě. RL2000 ani nevyžaduje dobití baterií během sekání. Tento konkrétní model sekačky má záběr 53 cm a je vybaven třemi robustními noži s funkcí mulčování a zároveň využívá nejmodernější technologii recyklace posekané trávy. Posekanou trávu díky tomu není třeba sbírat – nadrobno posekaná tráva zůstává ležet v trávníku, kde při svém rozkladu do půdy uvolňuje prospěšnou organickou hmotu a živiny.

Na konci každé operace se Robomow RL2000 vrátí zpět do nabíjecí stanice, kde zůstane až do následující plánované operace. Díky tomu je zaručena perfektní údržba vašeho trávníku i tehdy, pokud se nacházíte mimo domov! RL2000 nabízí i další pokročilé funkce, jako je například manuální ovládání při sekání podél okrajů, schopnost přejet do další naprogramované zóny, i když je přitom zapotřebí přejet chodník nebo terasu, možnost sekání až ve 4 různých zónách, či schopnost vjíždět na trávník na různých místech.

RL2000 je nejlepší model značky, který je určen pro velké domácí trávníky s plochou až 2 000 m2.

Sekačka RL2000 nabízí:

Šířku záběru 53 cm díky třem robustním nožům s funkcí mulčování – bezkonkurenční mulčování s technologií recyklace posekané trávy.

Exkluzivní výměnné 24 V baterie.

Uživatelem nastavitelnou ochranu proti krádeži a systém pro deaktivaci zařízení.

Manuální ovládání pro manuální sekání na úzkých místech.

Ochranu proti krádeži a alarm pro lepší zabezpečení.

Režim sekání podél okrajů – díky přesahu nože za půdorys kol dokáže Robomow důkladně vysekat všechny okraje.

RL2000 – Technické parametry:

Hmotnost: 23,7 kg + 14,1 kg (baterie).
Rozměry: 89 cm x 66,5 cm x 31,5 cm.
Barva: zelená.
Výška sekání: 26-63 mm – snadno nastavitelná.
Kola se vzorkem: Doporučeno pro trávníky s vysokou trávou a pro svažitý nebo nerovný terén.

Model RL 2000 je to nejlepší, co Vás mohlo potkat. Jedinečný stroj, který Vám zpříjemní sekání tak, že Vám budou sousedi závidět. Pouze zmáčkněte knoflík a běžte odpočívat! Robomow poseče jakýkoli trávník, se kterým si poradí standardní elektrická nebo motorová sekačka bez ohledu na tvar, překážky nebo stoupání.

Výsledkem je rovnoběžný, konzistentní trávník bez toho abyste něco dělali.

Tráva je posečena na malé kousky, které zmizí v trávníku a vytvářejí přirozené hnojivo.

Robomow RL2000 Je automatická sekačka, která seče trávu samostatně. Vše co musíte udělat je nastavit týdenní program. Je prodávána včetně nabíjecí stanice, ze které vyjíždí dle nastaveného denního a hodinového programu. Na konci naplánovaného programu se Robomow vrátí do nabíjecí stanice pro nabíjení až do dalšího naplánovaného termínu. Váš trávník bude udržován i v době kdy budete pryč z domova!

RL2000 Je nejvyšší z řady modelů a je vyvinut k sečení velkých domácích trávníků. exkluzivní vyndavatelná 24 voltová baterie velice výkonný mulčovací systém se třemi noži uživatelem kontrolovaná ochrana proti krádeži s blokovacím systémem manuální ovladač pro sečení velice úzkých míst manuálně