Rozmetadlo soli a umělých granulovaných hnojiv KRH 07 - K2
Rozmetadlo soli a umělých granulovaných hnojiv KRH 07 - K2

Rozmetadlo soli a umělých granulovaných hnojiv KRH 07 - K2

Tažené liniové rozmetadlo, kapacita zásobníku 500 kg soli, pracovní šířka 150 cm. Nesené na trojbodovém závěsu na traktoru, nebo tažené za oje za traktorem či automobilem.

Katalogové číslo: 01021.032
Výrobce: Dakr

Produkt není dostupný


Profesionální rozmetač, který na pás široký 150 cm vysypává sůl, posypové inertní materiály, umělá hnojiva a písek. Množství vysypávaného materiálu lze plynule regulovat. Ve vnitřním prostoru zásobníku jsou profilované válce, který podávají vysypávaný materiál. Tyto válce jsou poháněny převodem od kol rozmetadla.

Při přejezdu na místo sypání lze tyto válce pákou vypnout. KRH 07 má elektroinstalaci pro směrové a obrysové světla, která se připojuje do automobilové zásuvky pro přívěsné vozíky. Dále má dvě pomocná nastavitelná kola, která slouží proto, aby bylo možné s rozmetačem manipulovat i samostatně bez připojení k tažnému vozidlu. V horní části zásobníku je síto, které brání propadu velkých zmrzlých či slepených kusů posypového materiálu. Rozmetač v základním provedení je určen pro nesení na trojbodovém závěsu traktoru. Jako příslušenství lze dokoupit oje s koncovkou pro tažné zařízení automobilů a oko pro připojení za travní traktor. Rovněž je možno dokoupit maják.