Malotraktor Kubota L1361D ROPS
Malotraktor Kubota L1361D ROPS

Malotraktor Kubota L1361D ROPS

36,6 HP (27,3 kW), úsporný 3válcový motor Kubota.
4×2/4×4.
Převodovka 8V/4R, zdvih hydrauliky 906 kg.
Jednoduchý zemědělský traktor, obratný, výkonný.

Výrobce: Kubota
Záruka: 5 let

Produkt není dostupný


Potřebujete poradit?
Milan Verner
Produktový specialista

S řadou L1 máte na své straně všestrannost a výkonnost. Ekonomický provoz díky motoru Kubota, extrémní odolnost při práci v náročném terénu a šetrnost k životnímu prostředí – to jsou vlastnosti, které činí řadu L1 skutečným „partnerem“.
Řada L1 nabízí 3 výkonové varianty – od 36 do 50 HP. U každé z nich si můžete vybrat mezi mechanickou nebo hydrostatickou převodovkou. Modely s převodovkou mechanickou jsou L1361D, L1421D a L1501D. Hydrostatická převodovka je označena písmenem H: L1361H, L1421H, L1501H. Pro Vaši bezpečnost jsou všechny modely vybaveny ochranným rámem ROPS.

Silné stránky se nedají skrýt

Síla a flexibilita byla u vývojářů hlavní prioritou. Výkonný a úsporný motor, uživatelsky přívětivá a funkční mechanická nebo hydrostatická převodovka, posilovač řízení, palivová nádrž s maximálním objemem, a hlavně výkonná a rychle reagující tříbodová hydraulika jsou prioritou řady L1.

Motor

Motor: Tam je síla. Nejdůležitější pro řadu L1 jsou vznětové motory poslední generace. Výkon 36–49 koní zajišťuje dostatek výkonu pro jakoukoliv práci.

Bezpečnost, pohodlí a ergonomie.

Tvar kapoty a blatníků zajistí pro obsluhu dobrý výhled do okolí. To je zvlášť důležité při práci se zadními přídavnými zařízeními nebo s čelním nakladačem. Velký úhel otevření kapoty pomáhá obsluze a servisu při údržbě. Velkorysý prostor obsluhy umožňuje snadné ovládání komponentů. Odpružená sedačka řidiče zaručuje i dlouhou práci bez únavy. Sklopný bezpečnostní rám ROPS, integrovaná přístrojová deska a logické ovládání podtrhuje dobře promyšlenou koncepci stroje.

Zadní tříbodový závěs

Výkonný zadní závěs Kat. I se zdvihem až 1 750 kg je na celé řadě L1 dokonale sladěný se strojem. Jeho výkon dává možnost agregace nejrůznějšího příslušenství pro pokrytí nejrůznějších požadavků obsluhy.

Konstrukce přední nápravy

Robustní konstrukce přední nápravy zaručuje velký úhel zatočení a extrémní manévrovatelnost. Světlá výška zlepšuje průjezd a manévrovatelnost v lesním porostu a horší průchodnosti.

Čelní nakladač

Čelní nakladače Kubota nabízejí "silnou ruku“ pro extrémní práci. Jsou optimálně přizpůsobeny řadě L1. Velká zdvihací síla a vysoká výška zdvihu je působivá v této výkonnostní a hmotnostní třídě. Jednoduché a intuitivní ovládání nakladače zajišťuje standardně Joystick. Zaoblený design čelního nakladač se opticky hodí k celkovému vzhledu těchto traktorů a umožňuje dobrý výhled na pracovní plochu.
Rychloupínače Skid-Steer umožňují rychlou výměnu různého nářadí.