Kubota B 2420
Kubota B 2420
Top

Kubota B 2420

Použitátý - Bazar. Uvedeno do provozu 2015, provoz : 200 Mth Dvoje pneu - První přední 6.00 -12, zadní  9,5 -18

Výrobce: Kubota

Produkt není dostupný


Kubota B 2420 + 4 pneumatiky v ceně

Technická data:
Motor: 3-válcový kapalinou chlazený diesel
Max. výkon motoru dle SAE: 24,0 (17,9 kW) HP
Kapacita palivové nádrže: 26 l
Převodovka: mechanická 9/3
Pohon: 2x4/4x4, 9 vpřed/3 vzad
Zdvihový výkon: 615 kg
Zadní 3-bodový závěs kat. 1: standard
Přední 3-bodový závěs: na objednávku
Řízení: s posilovačem
Hnací hřídele: zadní a mezinápravová
Délka (se zadním 3-bodovým závěsem): 2815 mm
Šířka: 990 / 1331 mm
Výška (měřeno na volantu / ROPS): 2300 / 2350 mm
Hmotnost: 748 kg

Modely řady B20 staví na velmi příznivém přijetí, kterého se dostalo starším modelům řady B10 - B 1410 a B1610, které patří díky svému širokému využití mezi nejprodávanější, kompaktní malotraktory Kubota.

Vedle moderního designu nabízejí zdokonalené technické parametry a konstrukční řešení větších traktorů řady B. Jsou ekonomické a zachovávají si svůj obslužný komfort, výkon a osvědčený design. Základní funkce však byly zdokonaleny dalším vývojem a nové modely nabízejí překvapivě rozmanité možnosti použití, při zachování nízké hmotnosti a kompaktního vzhledu. Nové, spolehlivé a všestranné modely se vyznačují vynikající manévrovatelností a dostatečnou silou pro široké použití. Jsou vyvíjeny s ohledem na potřeby soukromých i profesionálních uživatelú a šetrné k životnímu prostředí.

B2420 splňuje různé požadavky a přitom zachovává jednoduchost funkcí. Jeho klíčovou vlastností jsou jeho malé rozměry - B2420 má celkovou šířku jeden metr, což splňuje požadavky nejen v ovocnářství nebo vinařství, ale také kdekoli, kde jsou mobilita a šetření prostoru klíčové.

VÝKON:  Motor E-TVCS

Naše tříválcové naftové motory s výkonem 17.4 kW (24k) zvládnou ty nejnáročnější úkoly. Systém kubota E-TVCS (třívrstvý spalovací systém) umožňujte těmto motorů dosáhnout skvělého výkonu, velkého točivého momentu, nižších emisí a nízkého hlu-ku a vibrací.

Výkonný 3-bodový závěs : 3-bodový závěs je možné používat s velkým množstvím nástrojů a provádět tak nároč-nější práce a tím zvýšít Vaši produktivitu. Jeho velká zdvihací kapacita umožňuje efektivnější provedení i těžších prací.

MOBILITA A PŘESNOST  : Lehké řízení s posilovačem

Posilovač řízení B2420 Vám umožňuje přesnou kontrolu a snadné ovládání, jeho systém tlumení vibrací pomáhá snižovat únavu a zvyšuje komfort při dlouhé práci.

Větší výběr rychlostí

S nejvyšší rychlostí téměř 20 km/h, pomocí 9 rychlostí vpřed a 3 vzad, B2420 se může perfektně přizpůsbit rychlosti vhodné pro ten který úkol.

Ventil pro přesný zdvih nástrojů

Ventil umožňuje snižovat nástroj v krocích přibližně 0.6 cm na spodním konci, což Vám umožní daleko přesnější práci.

KOMFORT : Podsvícený přístrojový panel

Důležité informace, jako otáčky motoru, teplota motoru a množství paliva v nádrži jsou nyní ještě čitelnější. Panel se rozsvěcuje spolu se světly.

Parkovací brzda : Pro udržení traktoru na místě prostě zatáhněte za odpovídající páku.

Zcela rovná podlaha : B2420 má zcela rovnou podlahu pokrytou odolnou gumou, zajišťující ještě větší komfort a snadný přístup.

Označení ovladačů : B2420 disponuje označením ovládacích prvků, které umožňují snadnější ovládání a rozpoznání odpovídajícího ovladače. Všechny ovládácí prvky jsou snadno dostupné.

Držák nápojů : Udrží Váš nápoj stabilně na svém místě.