Hecht S 390 B - benzínový provzdušňovač
 Hecht S 390 B - benzínový provzdušňovač
Výprodej

Hecht S 390 B - benzínový provzdušňovač

Nový - nepoužitý !!!  Doporučená plocha: 1600 m2

Výrobce: Hecht

Produkt není dostupný


Technické parametry:

HECHT S 390 B motorový provzdušňovač

Stejně jako každá jiná rostlina potřebuje trávník dostatek živin, vody a slunečního světla. Při pravidelném sekání se na trávník uvolňují zbytky trávy a jiných rostlin, které později hnijí a vytváří nepropustnou vrstu, jež zabraňuje dostatečnému přístupu životně důležitých složek. Následkem toho může časem vzniknout nepropustná vrstva, která je ideální pro růst plísně a hub, což není pro kvalitní trávník žádoucí. Pomoci pak může právě provzdušňovač, který Vás těchto zbytků zbaví a pomůže Vám dosáhnout kvalitního a zdravého vzhledu trávníku.

Hecht S 390 B je výkonný benzínový provzdušňovač vybavený kvalitním motorem značky Briggs & Stratton a jedná se o typ Series 550. Výkon této pohonné jednotky dosahuje až 3,5 HP . Velikost záběru je 38 cm s možností nastavení hloubky od 0 do 10 mm. Díky tomu je Hecht S 390 B vhodný pro zahrady o velikosti do 1600 m2. Práci vykonává 16 ocelových nožů zhotovených z kvalitní oceli.

Šasí je zhotoveno z kvalitního kovu, přesto je hmotnost tohoto stroje pouze 30 kg. Nasbíraný materiál putuje do dodávaného látkového koše o objemu 45 l. Pomocí křídlových matek je možné rukojeť snadno složit. Stejně tak lze prakticky nastavit hloubku pomocí páčky. Pro plynulou manipulaci je tento vertikutátor osazen kolečky s kuličkovými ložisky. Hecht S 390 B je perfektním pomocníkem pro provzdušňování trávy v místech bez přístupu k elektrické síti.

Motor benzínový, 4-taktní
Typ motoruBriggs a Stratton Series 475
Sašikovové
Hmotnost 30 kg
Šířka zábĕru38 cm
Nastavení hloubky vertikutace 0 - 10 mm
Objem koše[l]40 l
Doporučená plocha1600 m2
Ocelové nože16
Výkon motoru (HP)3,5 HP
Výkon motoru (kW)2,6 kW